Творча відпустка не затягнеться? Кучер потрібен клубу УПЛ

У 4-му турі тренував «Дніпро-1», а перед 5-м може отримати призначення у ЛНЗ

За інформацією Sport.ua, Олександр Кучер розглядається як кандидат на посаду головного тренера ЛНЗ.

Ця посада стала вакантною напередодні, коли черкаський клуб програв на своєму полі «Вікторії» у матчі четвертого попереднього раунду Кубка України (0:1). Вже за дві години після гри черкаський клуб оголосив про відставку Олександра Ковпака, побажавши тому «великих досягнень».

40-річний Кучер розпочав тренерську кар'єру влітку 2020 року, коли очолив «Метал» перед дебютом харківської команди у Другій лізі. Разом з нею він вийшов до Першої ліги, де очолюваний ним колектив, уже під назвою «Металіст», виграв зупинений через початок повномасштабної війни чемпіонат, завоювавши путівку до Прем'єр-ліги.

Щоправда, в УПЛ колишній захисник збірної України тренував уже не «Металіст», а «Дніпро-1». З ним Кучер виграв срібло. Завдяки такому результату дніпряни вперше в історії здобули право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Але старт нового сезону для «спортклубівців» виявився невдалим: виліт із Ліги чемпіонів від «Панатінаїкоса», з Ліги Європи - від «Славії», натужна перемога над «Поліссям», нічия з «Минаєм» та поразка від «Оболоні» у чемпіонаті. Все це, разом із відходом з «Дніпра-1» однодумця Євгена Краснікова, призвело до відставки Кучера та його тренерського штабу.

ЛНЗ із 3 очками після чотирьох турів посідає 13-те місце в УПЛ. У суботу, 26 серпня, черкаська команда зіграє вдома із «Металістом 1925».

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 01:27 0

Український нападник виграв бомбардирську гонку Ла Ліги

Коментарі