Ковпак йде з ЛНЗ сам чи зі штабом? Що про це відомо

Друга тренерська відставка в УПЛ сталася у Черкасах

Як стало відомо Sport.ua, доля тренерського штабу ЛНЗ, куди, окрім відправленого у відставку Олександра Ковпака, входять помічники головного тренера Віталій Комарницький та Олександр Максимов, тренер по роботі з воротарями Ігор Білан, а також тренери з фізичної підготовки Роман Чуприна та Дмитро Корнієнко, вирішиться на зустрічі з керівництвом клубу у четвер.

Нагадаємо, ЛНЗ залишився без головного тренера 23 серпня після поразки у матчі 1/16 фіналу Кубка України з «Вікторією» (0:1).

40-річний Ковпак працював у черкаському клубі тренером із вересня 2020 року. З вересня до грудня 2022-го він був виконувачем обов'язків головного тренера ЛНЗ, а з 2 грудня минулого року очолював команду вже без приставки «в.о.».

Цього літа ЛНЗ під керівництвом Ковпака завоював путівку до УПЛ, де в перших чотирьох матчах здобув одну перемогу (у 2-му турі на виїзді над «Минаєм» - 3:0) і зазнав трьох поразок. На даний момент фіолетові посідають 13-те місце у турнірній таблиці. У суботу на команду чекає домашня гра з «Металістом 1925».

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 травня 2024, 13:01 11

Президент УАФ аргументував рішення великою кількістю літніх турнірів