Дмитро КАПІНУС: «Нам просто потрібно набрати свої три очки»

Захисник «Металіста-1925» розповів про готовність до матчу проти «Минаю»

Захисник харківського «Металіста-1925» Дмитро Капінус поділився настроєм перед матчем 4 туру Української Прем'єр-ліги проти закарпатського «Минаю».

- Через перенесення гри проти «Динамо» в команди було більше, ніж зазвичай, часу. Як це вплинуло на підготовку, як використовували цей час?

- Ми провели гарну двосторонку замість гри. Настрій дуже бойовий, тому що у нас зараз нуль очок і нам потрібна тільки перемога. Тому всі хлопці настроєні дуже серйозно. Готуємося до гри.


- Щодо суперника, чи очікуєте від них якісь несподіванки? Чи команда гратиме у той же футбол, що й завжди за керівництва Шарана?


- Я думаю, що несподіванки не буде, ми розібрали суперника. Звичайна команда, проти якої можна грати. Думаю, що все буде добре.


- «Металіст 1925» перед 4-им туром передостанній у турнірній таблиці, а «Минай» на одну позицію вище. Наскільки принциповою буде ця гра?


- Нам не стільки потрібно саме «Минай» обіграти, нам просто потрібно свої три очки набрати. Немає такого, що саме їх принципово обіграти, всіх потрібно обігрувати.


- У який футбол гратиме «Металіст 1925» проти «Минаю». Чим будете дивувати суперника?


- Будемо старатися дивувати. А в футбол будемо грати, як скаже тренерський штаб, намагатимемося виконати всі настанови.


- У команди на новий сезон новий стадіон. Що можете сказати про «Лівий берег», чи зручно там грати?


- Я ще там не грав, тому що з «Шахтарем» пропустив гру. З виду дуже гарний стадіон, інфраструктура, поле якісне, все є для того, щоб показувати гарну гру.

Матч між «Металістом 1925» та «Минаєм» відбудеться сьогодні, 19 серпня, і розпочнеться о 17:00.

Олександр Шарадкін Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 08:26 12

Іван абсолютно нічого не показав і програв Батиржану Джукембаєву технічним нокаутом