Максим ТАЛОВЄРОВ: «Вибір був між клубами з Німеччини, Франції та Чехії»

Український захисник прокоментував трансфер в Австрію

23-річний новачок ЛАСКа Максим Таловєров у інтерв'ю сайту Український Футбол прокоментував свій перехід в австрійську команду.

- Ти знову став гравцем ЛАСКа, що відчуваєш?

- Передусім велику відповідальність перед уболівальниками. Тому що у цієї команди дуже класні фанати. Їхній сектор ультрас - понад 5 тисяч - забитий на кожній грі. Вони створюють неймовірну атмосферу. Хоча загалом всі вболівальники ЛАСКа щиро чекають від команди яскравої гри і, нарешті, трофеїв.

- Я так розумію, що останні три тижні чи навіть місяць ти провів в очікуванні. Яким був цей період: важким або із передчуттям чогось великого?

- Насправді я не сидів і не чекав чогось. Працював, тренувався та готувався до сезону. А коли все вирішилося, то за чотири години був уже в Лінці. Швидко з дівчиною зібрали речі і поїхали.

- Ти казав, що завжди запитуєш в агента, чи є по тобі офіційні пропозиції. Привідкрий завісу, які пропозиції ви розглядали цього літа? Адже інтрига була чимала.

- Скажу так - фінальний вибір був між клубами з Німеччини, Франції та Чехії. Але важливо зауважити, що першими домовитися зі «Славією» зміг саме ЛАСК. Значить, вони хотіли мене бачити в себе найбільше.

- Враховуючи, що «Шахтар» активно шукав центрального захисника у зв'язку з травмою Бондаря, можливо, до тебе таки зверталися «гірники» із пропозиціями?

- Особисто до мене або до мого агента «Шахтар» не звертався. Але я нещодавно змінив номер телефону, тож, можливо, вони телефонували на мій старий номер.

- Для тебе самого зараз могло би бути цікаво грати в чемпіонаті України або ти зацікавлений виключно у грі в європейських лігах і руху по ним якнайвище?

- Звісно, якщо я опинився і залишаюся в Європі, то, однозначно, для мене це мета номер один. Також я маю особисті цілі у завоюванні європейських трофеїв, тому для мене логічніше залишится в Європі та досягати своїх цілей тут.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 12:41 0

Екс-тренер «Шахтаря» прощається із цікавим проектом, який йому довірили в англійській Прем'єр-лізі