Півзахисник Руху: «На зборах ми бігали в шалену спеку»

Денис Теслюк розповів про підготовку до наступного матчу в УПЛ

Вінгер львівського «Руху» Денис Теслюк розповів про очікування від матчу з «Колосом» та про підготовку своєї команди.

- «Колос» - дуже хороша та дисциплінована команда. Потрібно добре підготуватись до цього матчу і на теорії досконало вивчити суперника. «Колос» завжди бореться за високі місця у чемпіонаті. В них доволі вікова і досвідчена команда, а гравці добре зіграні.

Ще на зборах ми бігали у шалену спеку, навіть більшу, ніж зараз у Львові. Погода є важливим фактором, але ми вже звикли до цих умов, тож, гадаю, це не завадить нам грати у свій футбол. Наприклад, у попередніх матчах команда суперника в другому таймі дещо підсідала функціонально. А ми добре попрацювали на зборах і тепер чудово почуваємо себе на полі у плані фізики. Також наші гравці, які виходять на заміну, помітно підсилюють гру. Завдяки цим факторам нам у попередніх матчах вдавалось дотиснути суперника і здобути потрібний результат.

У нас в команді ніхто особливої уваги на слова експертів про наш старт сезону не звертає. Тренер закликає нас грати у свій футбол і дотримуватись наших ігрових принципів. Така увага до нас приємна, але не більше. Вона наразі не заважає та не тисне на нас. Ми налаштовуємось на наступну гру у звичному для нас режимі, - сказав Теслюк.

Нагадаємо, що після 3 туру львівська команда одноосібно очолює турнірну таблицю УПЛ.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 15:18 1

Легендарні українські спортсмени зробили спільну фотографію