Євген КРАСНІКОВ: «Більшого, ніж я дав, Дніпру-1 я дати не можу»

Відомий функціонер залишає клуб

Євген Красніков залишив посаду спортивного директора «Дніпра-1». Про це повідомляє спортивний журналіст Ігор Циганик.

Ось як Красніков прокоментував завершення співпраці з клубом:

«Минулого року я прийняв пропозицію керівництва «Дніпра-1» взяти на себе селекційну політику клубу та сформувати тренерський штаб.

Після того як команду залишив Ігор Йовічевіч та сім футболістів основного складу, я вважаю, нам вдалося сформувати боєздатну команду, яка до останнього боролася за перемогу у чемпіонаті, пробилася до весняної стадії єврокубків.

Якби вдалося виграти чемпіонат, вважав би для себе сезон успішним. На сьогоднішній момент у Дніпрі залишилася команда, яка і у цьому сезоні готова боротися за чемпіонство.

Після закінчення сезону, я довго розмірковував над цим рішенням, але вважаю його абсолютно вірним, бо більшого, ніж я дав, на сьогоднішній момент «Дніпру-1» я дати не можу.

І тому звернувся до генерального директора Андрія Русола з проханням звільнити мене з посади спортивного директора. Вважаю, що на сьогоднішній момент у клубі є достатньо фахівців, які зможуть підняти команду на якісно новий рівень.

Я дуже вдячний вболівальникам клубу, керівництву «Дніпра-1», головному тренеру та усьому тренерському та адміністративному штабу, і особливо гравцям команди «Дніпро-1», які, на мій погляд, у минулому сезоні зробили неможливе! Бажаю дніпровському клубу великих перемог.

Найближчим часом я планую повернутися до роботи в «Металісті», - сказав Красніков.

Раніше повідомлялось, що за трансферні кампанії дніпрян будуть відповідати Андрій Русол та Євген Селезньов.

Володимир Клепач Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі