Роберто МАНЧІНІ: «Я хотів мати спокій і тишу»

Тренер – про причини свого відходу зі збірної Італії

Роберто Манчіні звинуватив у своєму відході з посади головного тренера збірної Італії президента Федерації футболу Італії Габріеле Гравіну:

«Я пояснив Гравіні, що в ці місяці мені потрібна підтримка і спокій, але він цього не забезпечив, тому я пішов у відставку. Чи повинен я був це зробити раніше? Можливо. Але я покинув збірну за 25 днів до матчу, а не за 3.

Гравіна цілий рік намагався змінити мій тренерський штаб. Я намагався пояснити йому, що він може додати кілька нових облич, але він не може прибрати двох членів штабу, який працює і перемагає. У всякому разі, це має бути моє рішення.

Гравіна протягом якогось часу мав зовсім інший підхід, ніж я. Мене вбили тільки за моє рішення піти. Я хотів дати сигнал президенту, він міг би мені допомогти, якби захотів.

Попросив Федерацію прибрати з мого контракту пункт про право звільнити мене в разі невиходу на Євро-2024. Попросив це лише для того, щоб мати спокій і тишу протягом наступних кількох місяців. Очевидно, я б пішов, якби ми не змогли пройти кваліфікацію».

Олег Дідух Джерело: Football Italia
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 00:03 39

«Рома» не зуміла втримати перемогу та перервати неймовірну серію німецької команди

Коментарі