Олександр ЖЕЛТЯКОВ: «Ще б 20 метрів – і ракета влучила би в басейн»

Перспективний український плавець – про ракетний обстріл Дніпра

Дворазовий чемпіон Європи з плавання на спині серед юніорів, власник олімпійської ліцензії Парижа-2024 Олександр Желтяков розповів, що під час ракетної атаки перебував у Дніпрі.

Відзначимо, що внаслідок російського нічного обстрілу постраждав спортивний комплекс «Метеор».

«Я прокинувся вночі, бо зараз у мене зі сном проблеми. Потім почув перший приліт, який стався на заводі. Одразу всіх розбудив, і ми пішли до бункеру. Я вийшов у головний хол спитати в охоронця, що і де сталося. Саме в цей час, коли я розпитував, прилетіла ракета на «Метеор».

«Готель, в якому ми проживаємо, - він ближче до входу. А ракета прилетіла з іншого боку, де розташована парковка. Ще б 20 метрів - і ракета влучила б прямо в басейн. Зараз пошкоджена одна зі сторін, тобто кутова частина будівлі спорткомплексу. Рештки від стіни потрапили до басейну, ми зараз прибираємо на вулиці та в самому басейні. Як на мене, нічого критичного. Ніхто не постраждав».

«Нас тут п'ять чоловік - тих, хто виступали на юнацькому чемпіонаті Європи. Ми вже місяць тренувалися в «Метеорі». Через два тижні у нас кінець сезону. Поки важко сказати, коли зможемо відновити тренування в нашому басейні», - сказав Желтяков.

Володимир Клепач Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 46

Організатори грубо помилилися на 10 фунтів, оголошуючи вагу Усика

Коментарі