Славія проведе акцію на підтримку України перед матчем із Дніпром-1

Празький клуб підтримує українців після вторгнення російських військ

Першому матчу «Дніпра-1» та «Славії» передуватиме спеціальна акція на підтримку України. Гравці обох команд вийдуть у спеціально виготовлених футболках з написом Stand with Ukraine, а потім ще й розгорнуть баннер з таким же реченням. Ця акція була затверджена на ранковій нараді офіційних осіб та представників команд.

Також узгодили кольори форми, в яких зіграють суперники. «Дніпро-1» вийде у синій формі (воротар - у зеленому), «Славія» зіграє у червоній (воротар - у жовтому).

Славія Прага - Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Відзначимо, що «Славія» після вторгнення російських військ в Україну почала допомагати українцям у всіх сферах. До цього долучилися співробітники, гравці, вболівальники та партнери клубу. Клуб з Праги допомагав розміщувати біженців, також допомагав їм із візами, страховкою та медичною допомогою. «Славія» разом з іншими європейськими клубами долучилася до проекту European Football Powers Up Ukraine, ініційованого EFDN та донецьким Шахтарем, подарувавши п'ять генераторів для забезпечення електроенергією гуманітарного центру у Львові та інших громадських об'єктів по всій країні. На благодійних аукціонах команда зібрала сотні тисяч чеських крон на різноманітні потреби українців.

Володимир Клепач Джерело: ФК Славія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 12:42 0

«Манчестер Юнайтед» не відмовився від ідеї трансферу українця

Коментарі