Лебеденко та ще 2 гравці Вікторії ризикують пропустити матч із Кременем

Команда Анатолія Безсмертного ніяк не може зіграти оптимальним складом

Як стало відомо Sport.ua, велика ймовірність того, що в п'ятничному матчі в Кременчуці «Вікторії» не допоможуть одразу три півзахисники. Богдан Мишенко продовжує відновлюватися після травми, отриманої ще на зборах. Олексій Савченко пошкодився, вийшовши на заміну в матчі 1-го туру чемпіонату з «Маріуполем». А Олександр Лебеденко потрапив до лазарету після одного з тренувань перед кубковою грою з «Дружбою».

Крім того, через пряму червону картку в Кубку другий матч поспіль у чемпіонаті пропустить лівий захисник «Вікторії» Дмитро Ульянов.

А ось із нападником Ярославом Галенком, який через розсічення голови змушений був замінитися все в тому ж поєдинку Кубка України в Кагарлику, все добре. Він уже тренується в загальній групі та готується зіграти з «Кременем».

Крім того, у середу «Вікторія» дозаявила креативного хавбека Антона Байдала, останнім клубом якого був «Минай» (12 матчів у минулому сезоні УПЛ). Гра в Кременчуці може стати для нього дебютною у складі «Вікторії» та й узагалі в Першій лізі.

Нагадаємо, «Вікторія» стартувала в чемпіонаті з двох нічиїх. Спочатку команда Анатолія Безсмертного в Борисполі поділила очки з «Маріуполем» (0:0), а потім удома розійшлася бойовим миром із «Металургом» (1:1).

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 15 травня 2024, 08:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії