ГВАРДІОЛА: «Матчі по 100 хвилин. Нічого не сталося, але додали 8 хвилин»

Наставник «Ман Сіті» прокоментував поразку команди у Суперкубку від «Арсенала»

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола прокоментував поразку команди в матчі за Суперкубок Англії від лондонського «Арсенала»:

«Незалежно від того, програли ми чи перемогли, просто зараз я знаю, в якому становищі знаходиться команда. Нам потрібно відновитися і підготуватися до матчу з «Бернлі», потім полетіти до Афін, зіграти о десятій вечора, закінчити о другій годині ночі, повернутися і зіграти в суботу з «Ньюкаслом» вдома. Такий план.

Ми однозначно хотіли б сьогодні перемогти, але часом потрібно зазнати поразки і віддати належне супернику.

Ми завершили неймовірно напружений сезон, гравці поїхали до збірних і навіть, можливо, три тижні не відпочили. Ми зібралися, трохи потренувалися в Манчестері, потім відлетіли до Азії, де тренуватись неможливо. Ми провели непоганий матч проти «Баварії» та ще дві гри. Ми були дуже хороші, враховуючи, що тільки-но недавно повернулися. Я бачив, що хлопці все ще налаштовані на роботу, тож скаржитися тут нема на що.

Психологічно додати і зрозуміти, що після спільних перемог ми здатні грати ще краще - ось наша мета.

Арбітр додав 8 хвилин? Це дратувало, але до цього доведеться звикати. Я відчував такі емоції не тому, що ми вигравали з рахунком 1:0, а тому, що сталося не так багато, щоб додавати вісім хвилин. Хороше питання до міжнародного керівництва - вони не радяться з тренерами та гравцями, і ми маємо миритися з цим за такої кількості ігор. Тепер матчі триватимуть по 100 хвилин. Сьогодні нічого не сталося, але було додано вісім хвилин. Час додається за забиті голи. Якщо за рахунку 4:3 на кожен із семи голів буде витрачено по 45 секунд, наступного дня о 9 ранку ми все ще гратимемо».

Основний час гри завершився з рахунком 1:1. Лондонці забили на 90+10 хвилині. У серії пенальті точнішими були «каноніри» - 4:1.

Данііл Агарков Джерело: Manchester Evening News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 вересня 2024, 06:23 20

Донецький Шахтар набрав 1 очко та ділить 16–21 місця

Коментарі