Українське рокірування. Реал може підписати Трубіна, якщо піде Лунін

Воротар «Шахтаря» входить у шорт-лист «бланкос»

22-річний воротар «Шахтаря» та збірної України Анатолій Трубін може замінити у «Реалі» свого колегу по амплуа та конкурента у національній команді Андрія Луніна.

У мадридському клубі не виключають, що Лунін залишить стан «бланкос» вже у нинішнє трансферне вікно, а тому склали шорт-лист із воротарів, які можуть замінити українця.

Одним із таких є Анатолій Трубін, контракт котрого із «Шахтарем» завершується у 2024 році й підписувати нову угоду воротар із «гірниками» не збирається. В «Реалі» вважають, що на покупку Трубіна вистачить від 10 до 15 мільйонів євро, а також вважають, що за співвідношенням ціна/якість Анатолій ідеально впишеться у команду та стане дублером Тібо Куртуа.

У той же час в «Реалі» не хотіли б йти на великі витрати заради підписання резервного воротаря та прагнуть обмежитися сумою у 10 мільйонів євро.

Також наголошується, що Трубін не є пріоритетною фігурою для «Реала» на ринку. Під першим номером у списку «бланкос» на заміну Луніну, у разі його відходу, значиться 30-річний іспанець Давід Сорія з «Хетафе», який є вихованцем академії мадридців.

Раніше повідомлялося, що підписати Луніна запропонували «Інтеру», який також цікавиться можливістю купівлі Трубіна. Що ж до останнього, то переговори по ньому із «Шахтарем» вже розпочала «Бенфіка».

Олексій Сливченко Джерело: DefensaCentral
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 20:42 10

Віктор допоміг відзначитися Савіо, який вивів жиронців уперед у поєдинку 37-го туру

Коментарі