СКРИПНИК: Не треба у докір казати, що ми повинні були. Ми нічого не повинні

Наставник «Ворскли» – про поразку «Ділі»

Головний тренер полтавської «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував поразку команди у матчі-відповіді 2-го раунду кваліфікації Ліги конференцій проти грузинської «Діли»:

«Я хочу подякувати тим уболівальникам, які нас підтримували. Також хочу привітати команду суперника із виходом до наступної стадії. Рахунок по грі… Ті очікування від «Ворскли» - ми живемо в реаліях і знаємо, як нам важко. Ми ніколи не відзначалися тим, що граємо яскраво, ми граємо, як можемо. Терпимо, але завжди є людський фактор. Якась індивідуальна помилка призводить до голу. Це дуже прикро. Однак я хочу подякувати своїй команді за те, що вона билася, хотіла перемогти.

Суперник по справі обіграв нас. Тож комплімент команді господарів. Для нас це може бути добрий урок. Ми знаємо свій розклад. У неділю ми вже граємо свій чемпіонат, наше завдання - зібратися, відновитися і якнайкраще зіграти на виїзді, хоча я знаю, як важко грати у Львові. Дві доби діставались сюди на гру. Це в жодному разі не відмовка. Такі ігри додадуть молодій команді досвіду. А так все за грою.

Не треба нам у докір говорити, що ми повинні були. Ми нічого не повинні. Ми грали для «Ворскли», для себе, для наших уболівальників. Нам шкода, що ми програли, бажаю успіху команді суперників. В нас кожна гра на виїзді. Діла - домашня команда, трибуни підганяють. Була невпевненість припуститися вирішальної помилки. Якщо ти боїшся помилитись - ти завжди помилишся.

Будь-яка країна має свої хороші команди з поставленою грою. Тієї майстерності, яку ми показали, виявилося недостатньо», - сказав Скрипник.

Учора, 3 серпня, полтавці поступилися «Ділі» на виїзді у грі-відповідь з рахунком 1:3. Перший поєдинок українська команда виграла 2:1. Таким чином, «Ворскла» завершила виступи в єврокубках.

Данііл Агарков Джерело: ФК Ворскла
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 травня 2024, 09:47 5

Тайсон отримає 69 млн доларів, а гонорар Усика складе 34 млн доларів

Коментарі