Приєднаються до Руха. Матчі Миная транслюватимуть на УПЛ ТБ

Про це повідомив медіа-менеджер «Миная»

Медіа-менеджер «Миная» Мирослав Небесник повідомив про те, що після виходу з телепулу УПЛ клуб приєднається до проекту «Руха» УПЛ ТБ:

«Минай» виходить з телепулу? Ми приєднуємось до іншого телепулу. Виходимо із того, де залишається 11 команд. Рішення ухвалено виходити зараз на YouTube-каналі УПЛ-ТБ, паралельно на телеканалах Суспільне-регіональних і кабельному каналі Спорт-1.

Так, це той проект, який просуває «Рух». Їхні трансляції критикували за якість картинки? Дайте трохи часу. Дайте виправити всі помилки, які були у стартовому турі.

Переваги «стенд-елоун» (залишитись окремо від решти - прим.)? Ми довго вагалися. Вибрали більшою мірою шлях популяризації. Клуби все одно оплачуватимуть зі свого гаманця виробництво трансляцій, то навіщо себе обмежувати закритими платформами? Краще в такому випадку популяризувати свій клуб там, де нас зможуть дивитися всі.

Переваги для «Миная»? Чим більша аудиторія, тим більше можна залучити партнерів трансляцій. Партнери приходять туди, де є охоплення. На каналах - кабельних, доступних у Т2 (цифрове - Суспільне) і плюс YouTube - охоплення буде значно більшим, і можливість залучити партнерів - більша. І ймовірність того, що витрати на виробництво компенсуються - більша.

Ще один аспект. Megogo категорично проти партнера-виробника трансляцій, з яким ми домовились. Економічний аспект тут на першому місці».

Олег Дідух Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 10:39 37

Директор академії Олександр Алексєєв звинувачує В'ячеслава Суркіса в провокаціях

Коментарі