Хто у Лізі Європи? Визначено можливих суперників Зорі, серед них – Дніпро-1

Другий за силою єврокубковий турнір стартує з матчів 3-го раунду кваліфікації

​Стало відомо, які команди зіграють у 3-му раунді кваліфікації (Q3) Ліги Європи, та визначено потенційних суперників «Зорі».

Другий за силою єврокубковий турнір стартує з матчів 3-го раунду кваліфікації (10 та 17 серпня). «Дніпро-1» зустрінеться із празькою «Славією». Пари були визначені жеребкуванням і складаються переважно з команд, що вибули на стадії Q2 Ліги чемпіонів. Переможці Q3 вийдуть до Q4 Ліги Європи, а переможені перейдуть до Q4 Ліги конференцій.

Луганська «Зоря», бронзовий призер УПЛ, вступить у боротьбу з 4-го раунду. Суперником може стати навіть «Дніпро-1», якщо пройде празьку «Славію» у Q3 і буде витягнутий на жеребкуванні для луганської команди. На стадії Q4 ЛЕ командам з однієї країни дозволено грати один проти одного.

Переможці Q4 ЛЕ вийдуть до групового раунду Ліги Європи, а переможені перейдуть до групового раунду Ліги конференцій. Таким чином, луганській Зорі вже гарантовано євроосінь, а «Дніпру-1» - ще ні. Дніпрянам треба виграти хоча б одне з двох наступних протистоянь.

Потенційні суперники луганської Зорі у Q4 Ліги Європи

Переможець дуелі Шериф (Молдова) / БАТЕ (білорусь) не буде суперником Зорі, оскільки Україну з країною-агресором рб розводять у різні пари.

Потенційні суперники Дніпра-1 в Q4 Ліги Європи (якщо пройде Славію)

Ліга Європи 2023/24

Пари 3-го раунду кваліфікації, 10 та 17 серпня

Шлях чемпіонів

Основний шлях

Посів для 4-го раунду кваліфікації, 24 та 31 серпня (жеребкування - 7 серпня)

Команди 1-го пріоритету (включаючи Зорю) можуть зіграти проти 3-го чи 4-го пріоритету.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 14:24 7

Тренер поки не прийняв рішення

Коментарі