Володимир ЦИТКІН: «Хусту поки що зарано грати в УПЛ»

Головний тренер «Хуста» прокоментував виліт команди з Кубка України

«Хуст» виявився однією з трьох команд Першої ліги, яка припинила виступи у Кубку України у другому попередньому раунді, поступившись представнику нижчого дивізіону. У середу закарпатці виявилися битими у Стрию місцевою «Скалою 1911» з рахунком 2:5.

Три з п'яти м'ячів «Хуст» пропустив уже у першому таймі, ще два - після перерви. Навряд чи гіркоту поразки підсолодили гостям голи близнюків Василя та Петра Луцівих, що вийшли на заміну.

Головний тренер Хуста Володимир Циткін прокоментував кореспондентові Sport.ua виліт команди з Кубка України:

- Зрозуміло, що Кубок - не найпріоритетніший для «Хуста» турнір, але й їхали ми до Стрия точно не для того, щоб програвати. Тим більше, з таким рахунком. Зіграли погано.

- На цей раз не з'явився на полі капітан команди Іванов. Вирішили поберегти?

- Так, із Владиславом все нормально, якщо ви про це. Травмовано іншого нашого центрального захисника - Тихненка. У Ігоря проблеми з привідним м'язом, і поки не можу назвати навіть приблизних термінів, коли він повернеться в дію.

- Проти «Скали 1911» вперше зіграв за «Хуст» орендований у «Вереса» півзахисник Вадовський. Може, є ще хтось, хто найближчим часом буде заявлений за команду?

- Інші новачки з нами поки що не тренуються, але селекційна робота не припиняється. Дивимося місцевих, закарпатських, хлопців, хоча із ними є свої складнощі.

- Завдання «Хуста» - залишитися у Першій лізі?

- Ну, так. У Вищу нам поки що зарано, - з усмішкою резюмував Циткін.

Цьогорічний сезон для «Хуста» - лише другий на професійному рівні. За підсумками дебютного команда посіла друге місце у Другій лізі та заслужила право підвищитися у класі.

У прем'єрному матчі Першої ліги закарпатці поступилися на виїзді Карпатам (0:1). 6 серпня у 2-му турі чемпіонату Хуст зіграє вдома з Епіцентром.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 14:34 0

Блогер Sport.ua Сергій Тищенко розповідає, як українці проявили себе у провідних чемпіонатах