Новачок Металурга не допоможе команді в найближчих матчах

Виною всьому травма, отримана футболістом перед самим стартом сезону

Як стало відомо Sport.ua, літній новачок «Металурга» півзахисник Данило Фальковський, який пропустив матч 1-го туру чемпіонату Першої ліги проти свого колишнього клубу, «Кременя» (0:0), не зіграє і щонайменше у двох наступних поєдинках запорізької команди.

«На тренуванні в Умані отримав м'язову травму, мікронадрив привідного м'яза, - розповів Фальковський кореспонденту Sport.ua. - Зараз активно лікуюся і проходжу реабілітацію. Якщо динаміка буде позитивною, днів за 7-10 сподіваюся тренуватися в загальній групі».

24-річний Фальковський перебрався в «Металург» у липні цього року з «Кременя», підписавши із запорізьким клубом контракт на три роки. Раніше вихованець кропивницького футболу виступав за юнацькі команди «Зірки» та «Олександрії», а також «Миколаїв-2» і «Миколаїв».

2 серпня «Металург» у рамках другого попереднього раунду Кубка України зіграє на виїзді з «Інгульцем». 6 серпня у 2-му турі чемпіонату Першої ліги команда Володимира Микитина зустрінеться в Сумах із «Вікторією». Ці матчі Фальковський абсолютно точно пропустить.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 22:31 9

Тайсон відмовився дивитися у бік Олександра після прес-конференції