БАТЕ – Аріс Лімасол. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 1 серпня о 21:00 за Києвом

1 серпня на «Вароші» (Мезекевешд) пройде матч-відповідь 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому БАТЕ зустрінеться з «Арісом» (Лімассол). Старт поєдинку заплановано на 21:00 за київським часом.

БАТЕ

Клуб після смерті свого патрона, Капського (що був генеральним директором однойменного концерну) поступово втрачає позиції. Рекорд за кількістю чемпіонських титулів ще довго можна утримувати, але треба пам'ятати, що останнє золото приїхало до Борисова ще у 2018-му році, а підсумок минулого сезону, бронза - найгірший результат за 2 десятиліття (а зараз підопічні Альшевського відстають серйозно від трійки). Батони повернулися до кваліфікації Ліги чемпіонів лише завдяки синхронній дискваліфікації і Шахтаря (Солігорськ), та Енергетика-БДУ, обох найкращих команд Вищої Ліги-2022. Втім, білоруси не загубилися, пройшовши у справі Партизані: 1:1 в Албанії, 2:0 у номінально домашньому поєдинку. На Кіпрі за пари забитих був розгром - поступилися 2-6.

Аріс (Лімассол)

Команда - чи не білоруський резидент у футболі популярного острова. Власником кілька років тому став Володимир Федоров. Цей олігарх зробив ставку на Шпилевського і молодий фахівець виправдав очікування з головою. Ще за підсумками позаминулого сезону підопічні Олексія вперше кваліфікувався до єврокубків, щоправда, мало що показали у Лізі конференцій. Ну, а у 2022/2023 Легка бригада, посилена Кокоріним, що нарешті знайшов себе і знову почав забивати, оформила перше у своїй історії чемпіонство. 21 липня вдалося ще й взяти Суперкубок, обігравши 2:0 Омонію. А через 5 днів приймали БАТЕ вдома - і довели до вкрай впевнених 6:2.

Статистика особистих зустрічей

На Кіпрі клуби вперше зіграли один з одним. Хоча Шпилевський протистояв батонам на чолі Динамо-Брест у 2018-му році, а Яблонський та Шуманський у Лімасол перебралися з Борисова.

Прогноз

Букмекерські контори не залишають шансів номінальним господарям. Але клуби можуть грати на своє задоволення - ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 2,02).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 08:15 1

Битва за очки на «Минай-Арені»

Коментарі