Володимир МИКИТІН: «Поки що відсутність Сидорова дуже відчувається»

Тренер «Металурга» дав ексклюзивне інтерв'ю Sport.ua

Головний тренер «Металурга» Володимир Микитін у бесіді з кореспондентом Sport.ua поділився враженнями про гру своїх підопічних на старті першолігової першості України:

- Ми перебазувалися до Умані і поки гріх нарікати, - зазначає керманич. - Гостинні господарі подбали, аби в нас були належні умови, як для підготовки, так і проведення календарних поєдинків. До речі, основне поле ми ділимо з місцевою жіночою командою майстрів.

- Що перешкодило «Металургу», якого називають серед головних претендентів на підвищення в класі, здолати на старті опір «Кременя»?
- Поки що дуже відчувається відсутність бомбардира Олексія Сидорова, який перейшов до «Металіста 1925». Все ж, в останні роки вся гра в завершальній стадії була заточена на ньому, а наші нинішні нападники поступаються, як за майстерністю, так й антропометричними даними. Ось чому зараз для нас дуже важливо підсилитися форвардом, який би за манерою гри нагадував Сидорова.

По-друге, наш успішний виступ минулого сезону десь налякав суперників і вже в підготовчий період спаринг-партнери діяли виключно від оборони. А рівень підготовки наших футболістів ще не той, аби швидко знаходити «ключі» до таких насичених редутів. Ось і в поєдинку з «Кременем» гості зосередили великі сили біля своїх володінь, хоча є й наша вина, що не забили, бо в першому таймі не реалізували кілька гольових моментів.

- На черзі в «Металурга» кубковий поєдинок з «Інгульцем», який пройде 2 серпня в Петровому.
- Ми вже визначилися, що в цьому матчі не задіємо провідних гравців. Для «Металурга» в пріоритеті - виступ в першості, а вже в наступному турі нас чекає далекий переїзд до Сум, де, переконаний, що місцева «Вікторія» шостого серпня чинитиме впертий опір.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді