Алькарас та Іспанія провалилися. Став відомий переможець Кубка Хопмана

Збірна Хорватія у фіналі обіграла Швейцарію з рахунком 2:0

24 липня завершився командний турнір Кубок Хопмана.

Кубок Хопмана - турнір серед команд зі змішаних пар (тенісист та тенісистка з однієї країни), який проходив із 1989 року на першому ігровому тижні сезону в австралійському місті Перт. Останній розіграш турніру відбувся у 2019 році. У 2023 році змагання відбулися з 19 по 23 липня на ґрунтовому корті Nice Lawn Tennis Club.

На турнірі взяли участь 6 команд, які були розподілені за двома групами: Швейцарія, Франція та Данія потрапили до першої групи, а Хорватія, Бельгія та Іспанія - до другої.

Переможцями груп стали Швейцарія та Хорватія. Саме ці дві збірні і зіграли між собою у фіналі. Перемогу здобула команда Хорватії з рахунком 2:0.

Кубок Хопмана. Фінал

Швейцарія - Хорватія - 0:2

Донна Векич та Борна Чорич повторили успіх своїх співвітчизників Іви Майолі та Горана Іванишевича, які виграли трофей у 1996 році, обігравши у фіналі швейцарців Мартіну Хінгіс та Марка Россе.

Зазначимо, що збірна Іспанії на чолі з першою ракеткою світу Карлосом Алькарасом посіла останні місце у групі 1, програвши Хорватії та Бельгії з рахунком 1:2. Цікаво, що сам Карлос виграв обидва поєдинки у Давіда Гоффена та Борни Чорича.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 14 травня 2024, 22:34 0

Алехандро Табіло обіграв після Джоковича Карена Хачанова, Томмі Пол вибив Данііла