Дніпро-1, Динамо і Ворскла заявили в УПЛ першу групу гравців

Команди готуються до ігор у євротурнірах

У клубів Української Прем'єр-ліги стартувала заявочна кампанія на сезон-2023/2024. Першими її розпочали «Ворскла», «Динамо» і «Дніпро-1» - представники України у кваліфікаційних турнірах єврокубків.

Полтавська команда внесла до заявки 36 футболістів, троє з яких - легіонери (двоє - із Бразилії, один - із Малі). 17 виконавців увійшли до списку А, решта - до молодіжного списку Б. Найдоросліший - 35-річний Володимир Чеснаков, наймолодший - 15-річний Максим Кривобок.

У заявці в «Динамо» 53 футболісти, і також троє з них - легіонери (по одному - з Нігерії, Північної Македонії та Сенегалу). 16 гравців склали список А, решта увійшли до молодіжного списку Б. Найстарший - 32-річний Сергій Сидорчук, наймолодший - 16-річний Федір Задорожний.

«Дніпро-1» обмежився заявкою 25 футболістів, серед яких також троє легіонерів: двоє - з Аргентини (один - з італійським паспортом, і заявлений як італієць), один - із Бразилії. Список А - 20 гравців, ще 5 - молодіжний список Б. Найстарший - 32-річний Володимир Адамюк, наймолодший - 17-річний Рамік Гаджиєв.

Літній період заявок в УПЛ, як відомо, триватиме до 1 вересня.

Юрій Остроумов Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 серпня 2024, 15:01 15

Контракт нинішнього наставника синьо-жовтих розрахований на 3 роки

Коментарі