Не помічав очевидного. Олексій Гай зрозумів свою помилку і вибачився

Кандидат у тренери «Шахтеря» раніше був розкритикований за свої висловлювання

Колишній футболіст «Шахтаря» та тренер «Чорноморця» Олексій Гай визнав, що помилявся. У ЗМІ з'явилася інформація, що колишній півзахисник збірної України увійде до тренерського штабу «Шахтаря», що викликало різку критику з боку ультрас «Шахтаря» через його проросійські заяви.

За словами футбольного журналіста Михайла Співаковського, Олексій Гай розповів:

«Нещодавно я зібрався з силами та перечитав своє інтерв'ю 2018 року. Я побачив у ньому людину, яка щиро говорить те, що думає, але при цьому щиро й глибоко помиляється.

Сьогодні я шкодую не про те, що дав це інтерв'ю, а про те, що не помічав речей, які з 24 лютого 2022 року є однозначними для будь-якого українця.

Я щиро перепрошую в усіх, хто вже у 2014 році розумів, що ми ведемо війну з агресором, який хоче стерти з лиця землі наш народ».

Нагадаємо, Олексій Гай виступав за «Шахтар» з 2000 до 2004 року, а також з 2006 до 2013 року. Після закінчення футбольної кар'єри працював наставником «Чорноморця».

З 2016 до 2018 року Гай виступав за «Кубань», а потім у 2018 році в інтерв'ю заявив: «Я був у росії і не бачив, що люди хочуть знищити Україну або зробити, щоб у нас все було погано. Не можу сказати, що росія - агресор. Свічку не тримав, як то кажуть».

Микола Степанюк Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 14:55 32

До складу житомирян приєднаються Олексій Гуцуляк, Руслан Бабенко та Данило Бескоровайний

Коментарі