БАЙНДЛ: «Сподіваюся, Шуай почувається краще, і ми скоро побачимо її знову»

Українська тенісистка – про скандальне зняття Чжан Шуай з матчу проти Амарісси Тот

20 липня відбувся матч 1/8 фіналу ґрунтового турніру серії WTA 250 у Будапешті (Угорщина) між українською тенісисткою Катериною Байндл та представницею Угорщини Амаріссою Тот.

Після завершення поєдинку українка дала інтерв'ю на корті, де торкнулася теми скандального зняття Чжан Шуай із матчу 1-го раунду проти Тот:

«Я просто хочу сказати, що сподіваюся, що вони (вболівальники - ред.) залишаться чесними, і що Чжан Шуай почувається краще, і, сподіваюся, ми скоро побачимо її знову. Вона неймовірний гравець, поважає всіх і чудова людина. У неї є чому повчитися», - сказала Катерина.

У поєдинку Амарісса Той - Чжан Шуай за рахунку 5:5 (15:15) у першому сеті китаянка пробила у лінію, але їй зарахували аут. Суддя також підтвердила це рішення лінійного. Китаянка покликала супервайзера, але він заявив, що не має права фіксувати аути. Матч продовжився, а після наступного розіграшу угорка підійшла і стерла слід від удару, щоб нічого не можна було довести. При цьому трибуни освистали Шуай, котра намагалася протестувати.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 25 травня 2024, 19:55 1

Джованні Мпеші Перрікар виграв трофей у Франції, а Каспер Рууд став чемпіоном у Швейцарії