Їх стало 13. Шахтар і Верес приєдналися до УПЛ-ТБ

Більшість команд виступають за створення УПЛ-ТБ у кооперації з MEGOGO

У середу 11 учасників УПЛ проголосували за створення УПЛ-ТБ у кооперації з MEGOGO. «Верес» і «Шахтар» повинні були визначитися до 18:00 сьогоднішнього дня. Офіційний телеграм YouTube-каналу «Футбол 2.0» повідомляє, що обидві команди погодилися на створення єдиного телепулу.

Директор зі стратегічного розвитку та комунікацій «Шахтаря» Юрій Свиридов в коментарі Tribuna.com пояснив позицію донецького клубу:

«Ми вітаємо той факт, що в питанні реалізації телеправ в УПЛ є конкуренція. Це підтверджує сьогоднішня дискусія. Ми бачимо, що навіть не в повному обсязі права на показ матчів УПЛ мають цінність. Це вселяє впевненість, що в майбутньому ціна на продукт зростатиме.

«Шахтар» ухвалив рішення йти шляхом УПЛ-ТБ. Це зберігає єдність більшості клубів і дозволяє рухатися до концепції платної моделі. Тут ми послідовні і впевнені, що тільки разом можна створити продукт, який буде затребуваний уболівальниками», - сказав Свиридов.

Також відома позиція «Вереса» відносно єдиного телепулу:

«Верес» передає свої права на показ домашніх матчів Української Прем'єр ліги, сезону 2023/2024, до УПЛ-ТБ, за умови власного виробництва трансляцій».

Нагадаємо, що «Дніпро-1», «Динамо» і «Зоря» відмовилися розглядати будь-який варіант об'єднання.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 17:00 113

На українську збірну чекають три контрольні зустрічі

Коментарі