Впевнена перемога. Динамо розгромило чемпіона Кіпру

Кияни перемогли клуб, у якому закінчив кар'єру Олег Блохін

«Динамо» здобуло велику перемогу у своєму п'ятому контрольному матчі на австрійському навчально-тренувальному зборі. Суперником киян був новий чемпіон Кіпру - Аріс (Лімасол).

Перша половина матчу пройшла у повільному темпі та з невеликою перевагою підопічних Мірчі Луческу. Команди неквапливо пасувалися, моментів біля обох воріт не виникало до кінця тайму. Першу гольову нагоду створили футболісти кіпрської команди. Шполярич пробив з лінії воротарського майданчика, але м'яч полетів вище воріт. «Динамо» відповіло моментом Буяльського, який з меж штрафного майданчика не зміг переграти голкіпера Баджі. На 42-й хвилині кияни відкрили рахунок: Сидорчук відібрав м'яч поблизу штрафного «Аріса», наблизився до воріт та пробив голкіпера.

У другому таймі перевага «Динамо» була більш ніж відчутною. Кияни прискорилися, створювали небезпечні моменти та контролювали перебіг гри. Вже на початку другої половини зустрічі Беніто подвоїв рахунок ударом з близької відстані. На останніх хвилинах матчу київський клуб довів перевагу до великої. Автором двох голів став Волошин, який обидва рази замкнув із меж штрафної передачі Караваєва з правого флангу.

Товариський матч.

«Динамо» (Україна) - «Аріс» (Лімасол, Кіпр) - 4:0

Сидорчук (42), Беніто (49), Волошин (88, 90+1)

Сидорчук (33) - Сане (25)

«Динамо»: Бущан (Нещерет, 79), Дубінчак, Біловар (Дячук, 79), Попов (Боль, 79), Тимчик (Малиш, 79), Сидорчук (Андрієвський, 67), Шапаренко (Шепелєв, 67), Буяльський (Царенко, 67), Кабаєв (Діалло, 61), Лєднєв (Волошин, 61), Беніто (Караваєв, 67).

Запас: Моргунов, Ігнатенко, Горбач, Рамадані.

«Аріс» (стартовий склад): Баджі, Браун, Каджу, Деметріу, Медіуб, Монтнор, Сане, Стемпінські, Сзоке, Шполярич, Яндаль.

Стадіон Спортивного центру міста Кніттельфельд

ДИНАМО - АРіС ЛіМАСОЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

ФК "Динамо"
ФК "Динамо"
ФК "Динамо"
ФК "Динамо"
Олександр Брусенцов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 22:00 94

У ворота команди Пушича призначили одразу два одинадцятиметрових

Коментарі