Віталій МИКОЛЕНКО: «Лемпард дав мені впевненість»

Український захисник – про колишніх тренерів «Евертона»

Захисник збірної України Віталій Миколенко розповів про роль Френка Лемпарда у своїй адаптації в «Евертоні»:

«Не можу порівняти Лемпарда з Бенітесом. З Бенітесом я працював десять днів і з них десять - не розумів, де я знаходжуся. З Лемпардом працював майже рік. Він хороша людина, яка дала мені шанс грати в «Евертоні». Не просто один матч виходиш, інший - ні.

Був момент, коли виникла пауза на матчі збірної, а матч нашої - перенесли. Лемпард викликав мене до себе в кабінет, показав нарізку моїх дій в матчах Ліги чемпіонів проти «Баварії» та «Барселони», поєдинків за збірну, й каже: «Дивись, ти - топ-гравець. Мало хто в цій команді грав на такому рівні. Тобі просто треба розслабитись». Після цієї розмови я вийшов на наступний матч у стартовому складі, й далі грав в основі. Він дав мені впевненість.

Чи допомагав Мудрику з адаптацією і співпраці з Лемпардом? Коли Лемпард прийняв «Челсі», обидві команди були не в найкращому становищі. Тому тут ще питання, кому в кого треба було порад просити. Хіба що нам обом у Зінченка. Правда, тоді й «Арсенал» уже опустився на друге місце. Іншими словами, у всіх не дуже добре було. Усі мовчали».

Олег Дідух Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:25 2

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над Тайсоном в Ер-Ріяді

Коментарі