СОБОЛЕНКО: «Згодна з Еліною, що потрібно зробити заяву – без рукостискання»

Аріна прокоментувала ситуацію після завершення зустрічі Світоліна – Азаренко

Друга ракетка світу Аріна Соболенко з білорусі провела прес-конференцію після перемоги в матчі 1/8 фіналу Вімблдона-2023 проти Єкатерини Александрової (6:4, 6:0).

На відкритому спілкуванні зі ЗМІ Соболенко попросили прокоментувати реакцію вболівальників, які освистали Вікторію Азаренко після матчу Еліни Світоліної, коли українка відмовилася тиснути руку білорусці:

- Ви дивилися вчорашній матч Азаренко, що ви думаєте про реакцію фанатів, коли вона пішла з корту?

- Це був чудовий матч. Це був чудовий рівень від обох. Я думаю, що Азаренко просто втратила пару дуже важливих пойнтів наприкінці третього сету.

Це справді важка ситуація. Згодна з Еліною, що потрібно зробити заяву в соціальних мережах - рукостискання не буде, щоб гравці розуміли все і не йшли з корту з такою ненавистю.

- Як ви вважаєте, чи потрібно робити оголошення перед матчем, щоб глядачі знали, чому наприкінці матчу не буде рукостискання?

- Напевно так. Як я вже сказала, було б добре, якби фани справді знали, що відбувається. Існує причина відсутності рукостискання.

9 липня українка Еліна Світоліна обіграла Вікторію Азаренко з рб у матчі 1/8 фіналу Вімблдона-2023. Після завершення зустрічі Світоліна не потиснула руку Азаренко, а вболівальники освистали білоруску.

Данііл Агарков Джерело: ASAP text
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 21 травня 2024, 15:55 6

Дар'я виявилася сильнішою за Деспіну Папаміхаїл із Греції

Коментарі