У Боснії і Герцеговині відреагували на чутки про переговори з Шевченком

Джерело у боснійській футбольній асоціації спростувало інформацію

Збірна Боснії і Герцеговини перебуває у пошуках тренера у розпал відбірної кампанії Євро-2024. 9 липня з'явилося повідомлення, що одним із кандидатів є український наставник Андрій Шевченко.

Інформацію оприлюднив італійський журналіст Лоренцо Лепоре, котрий стверджує, що українцю запропонували роботу наставника збірної БіГ.

Проте тепер джерело у Футбольній асоціації Боснії і Герцеговини (NSBiH), за даними Radio Sarajevo, повідомило, що український фахівець, екс-футболіст «Динамо», «Мілана» та «Челсі», не працюватиме на тренерському містку їх збірної.

«Андрій Шевченко точно не буде тренером Боснії і Герцеговини», - повідомило джерело у NSBiH.

Хоча Лепоре заявив, що сторони обговорюють умови, за яких українець спробує вивести збірну БіГ на чемпіонат Європи 2024 у Німеччині, але з цього нічого не вийде.

«Справа провалилася із самого початку. Це, як ми б сказали, історія, зроблена на небесах. Відомо, хто відповідає за співбесіди з потенційними кандидатами», - додало джерело у NSBiH.

Андрій Шевченко - володар Золотого м'яча 2004. Працював спочатку помічником у збірній України, а потім обійняв посаду головного тренера синьо-жовтої команди, очолював її з 2016 до 2021 року та привів до чвертьфіналу Євро-2020.

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:30 1

Відбуваються останні раунди суперфайту за титул абсолютного чемпіона

Коментарі