Другий спаринг за день. Рух здобув вольову перемогу в грі з Нивою Т

Товариський матч відбувся ввечері 7 липня у Винниках

Львівський «Рух» здобув вольову перемогу в товариському матчі з тернопільською Нивою (2:1) У другому спарингу п'ятниці за «жовто-чорних» забили Мисик та Непейпієв.

У матчі з «Нивою» тренерський штаб «Руху» вдався до експериментів. Більшість із них стосувались оборони. Хавбек Альваренга зіграв у ролі правого оборонця, пару Холоду у центрі захисту склав 18-річний Товарницький, а зліва на фланзі з перших хвилин на поле вийшов бразилець Джеферсон, для якого це лише третя поява у футболці «Руху» у товариських матчах.

«Нива» забила вже на 2-й хвилині: Демчук скористався незлагодженими діями захисту при подачі з кутового і вивів свою команду вперед. А в одній з наступних контратак Бей відверто пробачив львів'ян, коли з вигідної позиції не зумів результативно замкнути простріл від партнера.

Перший по-справжньому гольовий момент «жовто-чорні» створили на 10-ій хвилині, але після удару Карабіна свою команду врятував Механів. Шанс, аби зрівняти рахунок ще до перерви, мав і Теслюк, який вийшов на рандеву з кіпером «Ниви», однак не зміг його переграти.

По перерві цілив у дальній кут Непейпієв, але Жупанський, який замінив у рамці свого візаві, дотягнувся до м'яча. «Рухівці» не зменшували обертів, і гол прийшов. Мисик виграв підбір, увірвався до штрафного і пробив без шансів для кіпера - 1:1.

А в середині другого тайму господарі вийшли вперед. Теслюк після подачі з кутового перевів головою м'яч далі, Непейпієв його підхопив та потужно пробив низом - 2:1. Через мить реакція Герети врятувала «Рух» від пропущеного голу після удару Галадея.

До кінця гри рахунок так і не змінився, тож львів'яни завершили другий спаринг п'ятниці вольовою перемогою.

Товариський матч

7 липня 2023 року. Винники, стадіон імені Б. Маркевича

Рух Львів - Нива Тернопіль - 2:1 (0:1)

Голи: Мисик, 53, Непейпієв, 66 - Демчук, 2

Рух: Герета, Джеферсон (гравець на перегляді, 46), Холод, Товарницький, Альваренга, Пастух, Непейпієв, Таллес (Бойко, 71), Карабін (Столярчук, 59), Мисик, Теслюк.

Публикация от ФК Рух Львів (@fc.ruh.lviv)

Микола Степанюк Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 15:10 18

Столичному клубу потрібен фініш «Аталанти» у топ-4 Серії А 2023/24