Микола КОСТЕНКО: У нас одне завдання – відібратися на чемпіонат світу 2024

Збірна України з 5 по 9 липня у Баку візьме участь у кваліфікації ЧС-2024

Збірна України з пляжного футболу оголосила склад на відбірковий турнір ЧС-2024.

Підопічні Миколи Костенка й Олександра Корнійчука вирушили до Баку, столиці Азербайджану, де візьмуть участь у європейській кваліфікації чемпіонату світу 2024. Відбірковий турнір триватиме із 5 до 9 липня.

Головний тренер української збірної Микола Костенко розповів про завдання, які стоять перед синьо-жовтими: «Звісно, мета в нас одна - потрапити до четвірки найкращих команд, які кваліфікуються на світову першість. У нас у групі серйозні суперники, але ми докладемо всіх зусиль, щоб для початку вийти з нашої четвірки, а потім вдало зіграти в стиковому матчі, де на нас чекатиме збірна з групи А.

Прогнозів після не зовсім вдалого виступу на Європейських іграх давати не буду, але будемо готуватися. Усі хлопці перебувають у хорошій функціональній формі й бажають зіграти в Баку якнайкраще».

За регламентом відбірного турніру - дві найкращі команди з кожної групи вийдуть до 1/4 фіналу. Чотири переможці чвертьфіналів кваліфікуються на ЧС-2024 в ОАЕ, який проходитиме з 15 до 25 лютого 2024 року.

Тренерський штаб синьо-жовтих викликав для участі у змаганнях 12 виконавців.

Склад збірної України у відборі до ЧС-2024 з пляжного футболу

Воротарі: Андрій Неруш («Артур М'юзік»), Олександр Пославський («ВІТ»).

Польові гравці: Максим Войток, Юрій Щериця, Олександр Корнійчук (усі - «ВІТ»), Ігор Левченко, Андрій Пашко (обидва - «Альтернатива»), Олег Зборовський, Андрій Борсук (обидва - «Артур М'юзік»), Ярослав Заворотний, Дмитро Войтенко (обидва - «Гріффін»), Олег Щитник (NC Beachsoccer).

Відбірковий турнір ЧС-2024 з пляжного футболу (зона Європи)

Календар матчів збірної України на груповому етапі

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 09 жовтня 2024, 07:09 1

Холіфілд виділив Ріддіка Боу