ОФІЦІЙНО. Шахтар і Тоттенхем зіграють благодійний матч

Команди проведуть гру у серпні

«Шахтар» і «Тоттенхем» на офіційних сайтах підтвердили, що команди зіграють благодійний матч. Зустріч відбудеться 6 серпня на стадіоні лондонської команди.

Під час гри буде зібрано кошти для благодійного фонду Shakhtar Social, який надає фінансову підтримку, гуманітарну та медичну допомогу дітям та сім'ям по всій Україні з початку повномасштабної війни росії проти України. «Тоттенхем» також зробить фінансовий внесок та додаткові пожертвування.

Сергій Палкін, генеральний директор ФК «Шахтар»:

- Для нас дуже важливо підвищувати обізнаність людей у всьому світі про війну в Україні, про боротьбу, що веде український народ. Також наше завдання - робити все можливе, аби допомагати у вирішенні гуманітарних проблем, з якими зараз стикаються українці. Тому ми раді можливості зіграти з «Тоттенхемом» у Лондоні, щоб підтримати цю місію. Сподіваємося, наш благодійний матч приверне увагу та збере на трибунах багато вболівальників, у тому числі українців, які вимушено виїхали до Великої Британії, рятуючись від війни. Для нас це чудова нагода зіграти з одним із найсильніших англійських клубів та зібрати кошти для підтримки України і нашого народу.

Анге Постекоглу, головний тренер ФК «Тоттенхем»:

- «Шахтар» - це команда, яка стабільно досягає успіху і дасть нам ідеальну перевірку напередодні нового сезону. Однак, як ми всі знаємо, цей матч є чимось набагато більшим, аніж футбол. Це можливість для клубу та наших уболівальників об'єднатися, щоб продемонструвати підтримку і солідарність з народом України в неймовірно важкі часи. Це обіцяє бути особливою подією для мене, оскільки я вперше виступатиму перед нашими домашніми трибунами, і для світу, аби знову побачити, що футбол має унікальну здатність об'єднувати людей на підтримку добрих справ.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 09:27 0

Мурат Якін викликав 38 гравців

Коментарі