Україна програла Чехії та посіла останнє 8-ме місце на турнірі Futsal Week

Синьо-жовті на футзальному турнірі у Хорватії поступилися у всіх 4 матчах

Готуючись до фінальної частини Євро-2023 U-19 з футзалу, юнацька збірна України взяла участь у традиційному літньому турнірі Futsal Week, який проходив у хорватському Поречі.

У поєдинках групового етапу на Futsal Week українці під керівництвом Ігоря Москвичова поступилися Марокко (1:4), Польщі (2:4) та Португалії (2:5).

25 червня у стиковому матчі за сьоме місце з однолітками із Чехії українці, ведучи в рахунку (3:1), не втримали перевагу, а потім поступилися в серії пенальті.

Синьо-жовті готуються до Євро-2023 U-19, ці змагання 3-10 вересня проходитимуть саме в Поречі. Компанію збірній Хорватії, яка буде господарем першості, склали 7 переможців основного раунду. 8 учасників фінального турніру було розбито на дві групи по 4 команди, по дві найкращі з яких вийдуть до півфіналів. Юнацька збірна України потрапила до групи В, де зіграє з Фінляндією, Словенією та Італією.

Футзал. Futsal Week

Матч за 7 місце, 25 червня. Пореч (Хорватія)

Чехія U-19 - Україна U-19 - 3:3 (1:3), пен - 4:2

Голи збірної України: Рибіцький, 10, Пелецький, 13, Панкратій, 20.

Україна U-19: Рафальський - Рибіцький, Скибчик, Татумірак, Панкратій - Єлішев, Ткаченко, Пелецький, Федик - Тютюрай, Сніцаренко, Приходько.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 червня 2024, 20:11 17

Герої останнього рубежу у грі № 1 настільки ж важливі, як і ті, хто забиває у ворота суперників…

Коментарі