Програли усі три матчі. Юнацька збірна України U-19 поступилася Португалії

У матчі за 7-ме місце футзального Futsal Week Україна зіграє проти Чехії

Готуючись до фінальної частини Євро-2023 U-19 з футзалу, юнацька збірна України U-19 виступає на традиційному літньому турнірі Futsal Week, який проходить у хорватському Поречі.

Українська команда потрапила до групи В, де її суперниками стали збірні Марокко, Польщі та Португалії. У групі А грають збірні Іспанії, Хорватії, Італії та Чехії. Поєдинки групового етапу відбулися 20-23 червня. Стикові матчі за підсумкові місця відбудуться 25 червня.

У попередніх поєдинках на Futsal Week українці поступилися Марокко (1:4) та Польщі (2:4). Тепер же підопічні Ігоря Москвичова не встояли перед однолітками з Португалії - 2:5. Що цікаво, синьо-жовті швидко повели в рахунку після голів Дениса Сніцаренка та Дмитра Рибіцького, однак потім пропустили п'ять м'ячів.

Свій заключний матч на хорватському турнірі за 7-8 місця юнацька збірна України зіграє 25 червня проти однолітків із Чехії.

Синьо-жовті готуються до Євро-2023 U-19, ці змагання 3-10 вересня проходитимуть саме в Поречі. Компанію збірній Хорватії, яка буде господарем першості, склали 7 переможців основного раунду. 8 учасників фінального турніру було розбито на дві групи по 4 команди, по дві найкращі з яких вийдуть до півфіналів. За підсумками жеребкування юнацька збірна України потрапила до групи В, де зіграє з Фінляндією, Словенією та Італією.

Футзал. Futsal Week, 3-й тур, 23 червня

Португалія U-19 - Україна U-19 - 5:2 (2:2)

Голи збірної України: Сніцаренко (3), Рибіцький (5).

Україна: Бєлімов (Рафальський, 38), Рибіцький, Федик, Скибчик, Тютюрай; Ткаченко, Єлішев, Пелецький, Сніцаренко, Приходько, Татумірак, Болдижев, Панкратій.

Попередження: Скибчик (20), Пелецький (24), Єлішев (31).

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 червня 2024, 10:49 2

Тайсон розпочав підготовку до бою-реваншу з Усиком