УПЛ-ТВ – Футбол 4? 6 клубів проти такого телепулу. Стали відомі деталі

Ольга Витак прокоментувала можливе призначення Івана Греська директором УПЛ-ТВ

У п'ятницю, 23 червня, представники клубів української Прем'єр-ліги зібралися у Будинку футболу, щоб обговорити створення єдиного телевізійного пулу.

Директором УПЛ-ТВ пропонують призначити колишнього працівника закритого українського спортивного каналу «Футбол» Івана Греська.

Президент збірної журналістів України з футболу Ольга Витак у своєму Facebook прокоментувала це рішення:

«Трохи футбольних новин. УПЛ-ТВ може стати «Футбол 4». Його директором пропонують призначити колишнього працівника «Футболів» Івана Греська. Не дивно, що 6 клубів уже виступили проти такого телепулу, оскільки зрозуміли, що за їхні гроші повертають закрите ЗМІ, а відповідно всіх раніше звільнених працівників та програми, які транслювалися на Футбол 1, 2, 3.

Платформа-платний додаток для УПЛ-ТВ використовують закритий раніше oll.tv. Плюси хотіли створити те саме на Київстар-ТБ. Але активи Фрідмана в Україні досі не є націоналізованими. Вже зараз стає зрозумілим, що жодного єдиного телепулу не буде. Жаль, що телестудію в Emily Resort, організовану Кирилом Тимошенко для УПЛ-ТВ так і не використовують, це Вам не Єдиний марафон. Тепер не ті часи», - заявила Витак.

Данііл Агарков Джерело: Центр новин
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 06:43 5

Незважаючи на провалене зважування, бій Редкача відбудеться

Коментарі