БЄЛАНОВ: «Хочу вірити в ухвалення законного рішення про скасування арешту»

Володар «Золотого м'яча» приїхав до Львова на засідання суду

Легендарний український екс-футболіс Ігор Бєланов повідомив, що буде присутнім під час розгляду апеляції на арешт президента УАФ Андрія Павелка.

«Сьогодні я знову у Львові.

Завтра піду на судове засідання із розгляду апеляції на арешт президента УАФ Андрія Павелка. Як і у футболі є три рефері, що є гарантією феєр-плей, завтра розглядатимуть це питання три судді.

Хочу вірити, що їм вистачить сміливості на «чесну гру», на ухвалення законного рішення про скасування арешту, після чого вони без сорому будуть дивитися в очі, навіть, не нам, а своїм дітям.

Життя - довге. І якщо сьогодні ви комусь потрібні, щоб використати вас у не вашій війні. То завтра може не знайтися й однієї людини, готової подати вам руки.

Ті, хто зараз дає вам накази і шантажує, завтра буде ніким і навряд чи хтось взагалі згадає вголос імена цих людей. Ну хіба що такі самі судді як ви, коли судитимуть їх за корупцію чи контрабанду, диверсію, колабораціонізм чи зловживання владою.

А щодо футболу, то я хочу сказати, що ще ніколи ми не були так об'єднані як зараз, коли вандально руйнують нашу футбольну ГРОМАДСЬКУ структуру, незаконно кидаючи її керівника за ґрати. За ці дні я отримав дуже багато дзвінків та смс від колег, друзів, однодумців, військових, футбольних і не футбольних людей, які шоковані тим, що відбувається. І не менш шоковані мовчанням нашого Президента та керівників органів поліції і генеральної прокуратури.

У будь-якому разі залякати нас не вийшло. А ті, хто стоять за спробами ганебних репресій невинних людей, просто заклали бомбу повільної дії під власні ж стільці.

А тому, «все буде добре. І ми переможемо». І Україна неодмінно переможе!» - написав Бєланов у своєму Facebook.

Денис Шаховець Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 13:28 12

Блогер Sport.ua Олексій Рижков – про гольові здобутки наших співвітчизників за межами батьківщини

Коментарі