Кривбас вийшов з відпустки, провів тренування. Хобленко повернувся з Карпат

Відпустка тривала 2 тижні

20 червня криворізький «Кривбас» вийшов з відпустки, яка тривала два тижні. Гравці, тренерський штаб, адміністрація команди зібралися разом на клубній базі після обіду.

До футболістів «Кривбаса», які прибули з різних куточків України, приєднався Олексій Хобленко. Нападник останні півроку виступав в оренді у «Карпатах».

Після командного обіду відбулися короткі збори в конференц-залі, на яких Юрій Вернидуб розповів гравцям про найближчі плани «Кривбаса» та побажав усім вдалих та плідних тренувань. О 18:30 на одному із натуральних полів Академії «Кривбас» стартувало перше заняття після відпустки.

Тренування носило втягуючий характер. Після розминочних вправ футболісти займалися біговою роботою, а потім попрацювали із м'ячами у квадратах. 21 червня у «червоно-білих» розпочинається планове медобстеження. Перші дні першого збору, що завершиться 1 липня, будуть втягуючими - одноразові вечірні тренування.

З 23 червня команда займатиметься у дворазовому режимі. Найближчий контрольний матч - 28 червня проти «Кременя», представника Першої ліги.

Данііл Агарков Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 15:30 103

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені-Львів»