Бондаренко зацікавив Рому. Шахтар оцінює гравця більше ніж у 20 млн євро

Півзахисник став кращим бомбардиром «гірників» у чемпіонському сезоні УПЛ-2022/23

Італійська «Рома» та низка інших європейських клубів виявляють зацікавленість у послугах 22-річного атакувального хавбека «Шахтаря» Артема Бондаренка. Про це розповів асистент спортивного директора «гірників» Карло Ніколіні, який підкреслив, що донеччани оцінюють свого вихованця у понад 15-20 мільйонів євро.

«Мені здається нормальним, що великі команди, як у випадку з Бондаренком «Рома», але й багато інших, націлилися на гравців «Шахтаря». У червні [2022 року] в нас не було команди, а у вересні ми вже стартували в Лізі чемпіонів, де незабаром обіграли «Лейпциг», одну з кращих команд європейського футболу, зіграли внічию з «Реалом». Звісно, багатьом подобаються наші футболісти».

«Бондаренко має відмінну техніку, стежить за простором, вміє оцінювати роботу опонента, має навички реалізації моментів та фізичну форму, яка дозволяє йому добре діяти з місця. Він дуже важливий гравець, на мій погляд, але я не думаю, що хтось купить його зараз, у тому числі вважаючи, що нам потрібні гроші. Мені навіть складно скласти ціну на нього. Я навіть не про цифри, а про те, що футболісти, за яких платять по 60-70 мільйонів євро, потім не можуть зв'язати двох передач, але в той же час є хлопці, які три роки у Лізі чемпіонів, які їдуть на «Бернабеу», щоб зіграти відмінну гру, і ми оцінюємо їх лише у 15-20 мільйонів? Наразі «Шахтар» хоче збудувати конкурентоспроможну команду», - заявив Ніколіні.

Раніше Ніколіні вже заявляв, що цього літа «Шахтар» не планує розпродавати лідерів та перспективну молодь.

Олексій Сливченко Джерело: TvPlay.it
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 08:08 1

Поєдинок відбудеться 12 травня в Одесі

Коментарі