Сергій РЕБРОВ: «Я не вважаю, що ми фаворити»

Тренер збірної України – про матч з Північною Македонією

Головний тренер збірної України Сергій Ребров провів передматчеву прес-конференцію перед поєдинком відбору на Євро-2024 проти Північної Македонії (16 червня):

«Північна Македонія вибила Італію в плей-оф на чемпіонаті світу, перемогла Німеччину на виїзді. Тому ми поважаємо суперника, але ми повинні думати про свою гру. Завтра дуже важливо сконцентруватися на своїй грі, проаналізувати помилки, які ми зробили в матчі з Німеччиною та грати у свій футбол.

Мудрик, Судаков і Трубін? Ми будемо використовувати гравців у двох матчах, тому ми подивимось після матчу з Мальтою. Стосовно Забарного, то Ілля сам вирішує це питання. Я не проти, щоб він грав за молодіжну збірну. Це питання між гравцем і тренером молодіжної збірної.

Я не вважаю, що ми фаворити. Ми граємо на виїзді, ми граємо проти міцної команди, яка показала це у останніх матчах. Ми повинні бути сконцентрованими, ми повинні показати на полі, що ми фаворити, але зараз я не вважаю, що ми фаворити.

Мудрик? Я розмовляю з кожним гравцем, розмовляв і з Михайлом. Вважаю, що він в стабільному психологічному стані. Мудрик, як і інші гравці, представляє нашу країну. Я вважаю, що усі гравці помиляються, особливо у такому віці. Це нормально, ми будемо підтримувати його і усіх гравців на полі, і це дуже важливо у завтрашній зустрічі.

Миколенко почувається абсолютно нормально, готується до гри. У нього є інші проблеми, але це не стосується завтрашнього матчу. Усі хлопці здорові і готуються до завтрашньої гри».

Олег Дідух Джерело: Football.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:29 10

Наприкінці бою Тайсону говорили, що він веде в рахунку

Коментарі