Реал готує величезні гроші на трансфер Мбаппе, названо шалену суму

Королівський клуб готовий викласти 200 млн євро за зірку «ПСЖ»

Мадридський Реал готовий витратити 200 млн євро на трансфер форварда Кіліана Мбаппе із ПСЖ.

Мбаппе не збирається продовжувати свій контракт із «ПСЖ» після закінчення наступного сезону 2023/24. Перспектива переходу капітана збірної Франції до «Реалу» цього літа стає дедалі переконливішою.

«Вершкові» спочатку планували купити Мбаппе наступного року, проте від'їзд Каріма Бензема до Саудівської Аравії змінив їхні плани.

Хоча форвард Гаррі Кейн з «Тоттенхема» спочатку був обраний першочерговою метою для галактикос, проте перспектива затяжних переговорів з Даніелем Леві змусила «Реал» переглянути цей план дій. До вагань іспанців додався той факт, що вони нещодавно знову контактували з оточенням Мбаппе.

Вибір часу для вирішення Мбаппе здивував «Реал», хоча боси вершкових, як і раніше, обережні, з урахуванням різкого розвороту дій Кіліана минулого літа перед підписанням нового контракту.

В результаті бос «Реала» Флорентіно Перес хотів би отримати конкретні гарантії, перш ніж зробити будь-які дії. Він чекатиме моменту, коли Мбаппе форсує свій відхід або коли «ПСЖ» внесе його до списку трансферів.

Повідомляється, що галактикос готові витратити до 200 млн євро на трансфер французького форварда.

Микола Степанов Джерело: L'Equipe
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 6

Українця дуже хотів бачити у лондонській команді 48-річний Бехдад Егбалі

Коментарі