Сергій РЕБРОВ: «Україна могла забивати навіть більше, створили достатньо»

Тренер оцінив свій дебют у збірній України

Наставник збірної України Сергій Ребров оцінив нічию 3:3 у контрольному матчі з Німеччиною. Ця зустріч була дебютною для тренера на чолі команди.

- Чому не були включені Буяльський, Русин та Кочергін? Ясно, що Кривцов тільки-но прилетів і тому не грав.

- Ми хотіли скласти конкуренцію на кожній позиції. До цих гравців не було претензій щодо тренувального процесу, але треба було вирішувати, хто не увійде до заявки. Я впевнений, що вони все розуміють. І вони готуватимуться до офіційних матчів.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

- 3:3 - це успіх з Німеччиною? Чи ми все ж втратили перемогу?

- Ви себе запитайте - це успіх чи ні? Це контрольний матч. Я вважаю, що ми достатньо створили моментів і могли забивати навіть більше.

- Розкажіть про заміни. Вони були планові?

- Деякі заміни були планові, але дві залишили на кінець та використали їх. Миколенко сказав, що щось відчуває в коліні. Останні заміни по ситуації дивилися.

- Яким для вас вийшов цей дебют?

- Я вдячний гравцям, а також уболівальникам. Ми відчували їхню підтримку, це було важливо. Ми чули і підтримку для ЗСУ, і ми підтримуємо це. І ми вдячні Німеччині, що вони запропонували зіграти. Для мене особисто це перший матч. Я радий, що хлопці серйозно сприйняли і ми показали гідний результат. І ще раз скажу, що ми вдячні Німеччині за підтримку нашої країни у війні з агресором.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі