Кевін ДЕ БРЮЙНЕ: Хочемо зробити наступний крок, щоб домогтися неймовірного

Бельгієць – про значущість Ліги чемпіонів для «містян»

Півзахисник «Манчестер Сіті» Кевін Де Брюйне висловився щодо важливость успіху у Лізі чемпіонів, але не лише для його команди, а й загалом.

«Я в цьому клубі вже дуже давно. Для мене це були неймовірні вісім років. Безумовно, у мене було багато яскравих моментів. Ми брали участь у цьому турнірі, але поки так і не змогли його виграти. Відчуваю, що ми були стабільні в Лізі чемпіонів, і нам просто потрібно знайти спосіб виграти її вперше. Це стане грандіозним успіхом для гравців, клубу та вболівальників.

Я дуже задоволений тим, чого ми досягли як команда. Ми хочемо зробити наступний крок, щоб домогтися чогось ще більш неймовірного. Ми багато чого досягли як команда і демонстрували при цьому гарний футбол, тож я щасливий.

Ми знаємо, що собою являє «Інтер». Він зазвичай грає за схемою 3-5-2 або 5-3-2, з двома нападниками і активними захисниками. Він дуже добре захищається, тож ми не чекаємо відкритої гри. Не варто нервувати через це. Спочатку виникатиме не так багато моментів. Ми повинні постаратися зіграти так, як вміємо, а там, сподіваюся, будуть і гольові моменти.

Якщо ти виграв Лігу чемпіонів, то досяг однієї з головних цілей, які можеш досягти як гравець і частина команди. Приголомшливо вже просто з року в рік брати участь у цьому змаганні. Мені випала можливість зіграти проти низки неймовірних футболістів. У нас буде шанс підвести цьому риску», - заявив Де Брюйне.

Фінал Ліги чемпіонів-2022/2023 «Манчестер Сіті» - «Інтер» відбудеться в суботу, 10 червня, у Стамбулі, початок - о 22:00 за Києвом.

Юрій Остроумов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 04 серпня 2024, 07:01 5

3 серпня збірна України з фехтування виборола золото Олімпіади-2024 у Парижі

Коментарі