АЛЬКАРАС – про поразку від Джоковича: «У 3-му сеті у мене зводило все тіло»

Іспанець прокоментував стан здоров'я у матчі проти Новака на Ролан Гаррос

Перший номер рейтингу АТР Карлос Алькарас (Іспанія) провів прес-конференцію після поразки у матчі 1/2 фіналу Відкритого чемпіонату Франції з тенісу 2023 від Новака Джоковича (Сербія, ATP 3):

- Карлітос, тобі не пощастило. Чи можеш розповісти, що трапилося на початку третього сету?

- Так, чесно кажучи, мені було дуже важко. Чесно кажучи, я сам себе розчарував. Вийшов на матч із добрими відчуттями, у гарній формі, і ці судоми наприкінці другого сету та на початку третього - це було справді прикро. Але такі речі трапляються, і я маю з ними справлятися.

- Чи можете ви описати точне відчуття, яке у вас було, і чи було воно у всьому тілі, а не лише у нозі? Наскільки це було болісно?

- Я б сказав, що перший сет і другий сет були дуже напруженими, і в мене почалися судоми в руці. На початку третього сету в мене почало зводити все тіло, не тільки ноги. Руки у тому числі, а також усі частини ніг. Мені було дуже важко рухатися в третьому сеті, а в четвертому, скажімо так, у мене був невеликий шанс, але це було дуже важко. Все тіло зводило судомами.

- Ви знаєте, чому це сталося? Як ви вважаєте, на вас вплинув статус матчу, чи це пов'язано з тим, що ви недоотримали харчування та питво?

- Так, напруга. Напруга матчу. Спочатку я був дуже нервовим. Перші два сети були дуже напруженими. Дуже добрі розіграші, важкі розіграші, дропшоти, спринти, розміни. Це поєднання багатьох речей. Але, знаєте, головне - та напруга, яка була у перших двох сетах.

Данііл Агарков Джерело: ASAP text
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 липня 2024, 23:56 13

Команда Рональда Кумана вийшла до 1/2 фіналу