Олександр КРАСЮК: «Ф'юрі – генератор випадкових думок»

Відомий промоутер вважає, що «Циганський король» став посміховиськом навіть в очах власних фанів

Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, пояснив непрогнозовану поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

«Тайсон Ф'юрі - це генератор випадкових думок. Я не можу сказати більше нічого. Шкода дивитися, коли на такому рівні боєць настільки засмучений, як він. Ф'юрі шукає суперника, але нікого не може знайти. У розумінні Тайсона він знаходиться на вершині світу, але ніхто не хоче з ним битися. Ніхто. Ти настільки великий? Ти настільки сильний? Всі тебе бояться? Ні. У чому ж причина?

Професійний бокс - комерційний вид спорту. Якщо боєць виходить на ринг і б'ється за титул в суперважкій вазі, йому відповідним чином повинні заплатити за це. Якщо він б'ється з величезною зіркою, то йому повинні заплатити як супернику величезної зірки. Якщо ти хочеш купити когось дешевше, то б'єшся з другосортними або третьосортними опонентами, і твої фанати починають над тобою сміятися, тому що ти не доводиш, наскільки ти хороший. Ти доводиш це тільки в засобах масової інформації, але не справжніми діями. Мабуть, це проблема», - сказав Красюк.

Нагадаємо, Усик та Ф'юрі мали провести бій у квітні, проте поєдинок зірвався, оскільки британець ставив надто багато неприйнятних умов, при тому, що українець готовий був розділити гонорар 30 на 70 на користь Тайсона.

Денис Шаховець Джерело: Seconds Out
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі