ЗІНЧЕНКО: «Коли граєш добре, відчуваєш впевненість»

Українець – про силу «Арсенала» у деяких принципових матчах АПЛ

Український захисник лондонського «Арсенала» Олександр Зінченко поділився враженнями від ігор «канонірів» у сезоні-2022/2023 із «Тоттенгемом» (2:0), «Манчестер Юнайтед» (3:2) і «Ньюкаслом» (2:0).

Про матч із «Тоттенгемом»

- Я думаю, що ми всі дуже добре виступили у першому таймі. Коли ви добре граєте як команда, просто відчуваєте цю впевненість. Ми робили все правильно. Я маю на увазі, що всі на своїх позиціях, ми не втрачаємо м'яч. Якщо ви граєте добре проти будь-якої команди, і неважливо, дербі це чи ні, то їхні фанати будуть шалені. Щоб зробити їх такими, вам потрібно грати добре. Як добре грати? Просто грайте з впевненістю.

Приємно грати у команді, яка добре пресингує. Коли граєш добре, відчуваєш впевненість. У таких моментах потрібно продовжувати і не робити дурних помилок.

Про матч із «Манчестер Юнайтед»

- Ми грали вдома. Я відчував, що ніхто не може перемогти нас тут. З такою енергією, з нашими фанатами, впевненістю. Ми вірили до кінця, пробували створювати моменти.

Про матч із «Ньюкаслом»

- Усі бачать цей пас у коридор і думають: «Вау, подивіться на Зінченка». Ні. Це про позицію Джаки, адже до того, як він отримав м'яч, він вірив, що передача може пройти. Джака перебував у правильній позиції. Його перший дотик правою ногою теж дуже важливий, - заявив Зінченко.

Нагадаємо, «Арсенал» у підсумковій таблиці АПЛ-2022/2023 посів друге місце, пропустивши вперед себе лише «Манчестер Сіті», який став чемпіоном третій рік поспіль.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Арсенал Лондон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі