ВІДЕО. Гравці Кривбаса випустили патріотичну пісню

Хомченовський написав біт, Денис Шевченко та Понєдєльнік – текст

На музичних платформах з'явився патріотичний трек Доля. Його авторами стали гравці «Кривбаса».

Дмитро Хомченовський, Андрій Понєдєльнік та Денис Шевченко створили музикальний ролик, лейтмотивом якого є визвольна боротьба українського народу проти російської окупації. Перший створив біт до композиції, двоє інших написали та прочитали текст.

Окрім того, в треку присутні оригінальні діалоги з фільму про боротьбу партизан УПА на Західній Україні після Другої світової війни «Страчені світанки».

«Ідею треку надав Хомченовський, адже він такий різносторонній, постійно давав послухати свої роботи з бітами для оцінки. Мені дуже сподобався цей мінус, я запитав, чи може він мені його скинути. Він скинув, і я спробував написати те, про що думаю.

Ситуація в нашій країні потребує максимального розголосу в усьому світі. Через творчість можна частково передати свій внутрішній стан, а він у кожного українця зараз тривожний, адже щодня ми бачимо, як помирають наші люди. Агресія росії проти України є максимальним ступенем тероризму! І як можна про це мовчати, коли ти українець?» - розповів Понєдєльнік.

Денис Шаховець Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 07:12 5

Визнання отримав Лев Яшин