ФОТО. Молодіжна збірна України U-21 вирушила на збір до Австрії

Команда під керівництвом Руслана Ротаня готуватиметься до Євро-2023 U-21

Завтра, 7 червня, в Австрії розпочнуться навчально-тренувальні збори молодіжної збірної України, яка готуватиметься до фінального турніру Євро-2023 U-21.

Сьогодні, 6 червня, тренерський штаб команди і група гравців, зібравшись у Києві, вирушили через Львів до Ужгорода.

В обох західноукраїнських містах до колективу приєднаються інші представники вітчизняних клубів, і після ночівлі в центрі Закарпаття в середу зранку делегація вирушить до словацького Кошице. Звідти молодіжна збірна перелетить до Відня, після чого автобусом дістанеться безпосередньо місця дислокації в Штирії (федеральна земля на південному сході Австрії).

Легіонери приєднаються до команди вже в альпійській країні, і завтра ввечері в розпорядженні Руслана Ротаня має бути 24 виконавці. Один футболіст, Іван Желізко, прибуде в розташування збірної 10 червня після того, як напередодні зіграє за свій клуб «Валмієра» в чемпіонаті Латвії.

Під час австрійського збору, 16 червня, відбудеться товариський матч між молодіжними збірними України та Ірландії (початок - о 19:00 за київським часом). Крім того, тренерським штабом ведуться перемовини про організацію ще одного спарингу.

ФОТО. Молодіжна збірна України U-21 вирушила на збір до Австрії

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 00:11 0

У віці 85 років пішов з життя Сесар Луїс Менотті