Фіорентина – Вест Гем. Прогноз та анонс на фінал Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 7 червня о 22:00 за Києвом

7 червня на «Фортуна Арена» пройде матч фіналу Ліги конференцій, в якому «Фіорентина» зустрінеться з «Вест Гемом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Фіорентина

Команда цим поєдинком закінчує 2-й сезон під керівництвом Вінченцо Італьяно. Поки що є підстави бути дуже задоволеним роботою цього фахівця. Щойно з'явившись у Флоренції, він приніс фіалкам 7-те місце в Серії А - це при тому, що взимку продали основного нападника, Влаховича. У цьому циклі на такому рівні не вдалося залишитися, незважаючи на 10-очковий штраф Ювентуса. Але саме позиція, що була завойована рік тому, дозволила стартувати на євроарені (і не забуваємо, що на внутрішній був вихід у фінал кубка Італії, щоправда, вже програний Інтеру). Розпочавши в Лізі конференцій з літньої кваліфікації, у результаті фіолетові дійшли до вирішального раунду. І, по суті, тільки в півфіналі були питання, коли несподівано вдома програли Базелю 1:2 - у підсумку все на їхню користь вирішилося на 120+9 хвилині поєдинку-відповіді у Швейцарії.

Вест Гем

Клуб провів дуже непростий сезон. На внутрішній арені він помітно здав позиції, порівняно з попередніми циклами за Моєса. Девід двічі зі своїми підопічними брав пропуск до єврокубків і навіть, на піку, молотобійці розглядалися як реальний претендент на 4-те, лігочемпіонівське місце. Нині ж навесні була загроза вильоту до Чемпіоншипу, яку зняли перемогами у квітні-травні. На цьому фоні віддушиною виглядає якраз Ліга конференцій. Там була лише 1 осічка, коли у 1/4 фіналу не змогли обіграти на виїзді Гент. Але решта матчів, починаючи з літнього відбору і до АЗ у крайньому раунді, англійці тільки вигравали. Як же прикро поступитися вперше у цьому турнірі у фіналі!

Статистика особистих зустрічей

Фінал стане першим матчем історії цих клубів.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси практично рівними. Звичайно ж, хочуть перемогти і італійці, і англійці - можна спробувати ставку на обидві команди заб'ють (коефіцієнт - 1,84).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 02:20 0

У фіналі турніру бергамаски переграли «Байєр» з рахунком 3:0

Коментарі