Олександр ПОВОРОЗНЮК: «Бартулович – як щур, який біжить з корабля, що тоне»

Президент «Інгульця» – про відхід хорватського фахівця з клубу

Президент українського футбольного клубу «Інгулець» Олександр Поворознюк розкритикував хорватського тренера Младена Бартуловича, який пішов із команди:

«Це нормальне явище. Такою є тренерська робота. Поставлені завдання не були виконані - прощаємося. Нічого дивовижного тут немає.

Але я хотів би розділити ці дві особи. Ковалець не виконав завдання і був звільнений. Ми нормально розлучилися з ним і потиснули один одному руку.

А до Бартуловича є дуже велике питання. Від кого, а від нього я навіть не чекав такого ставлення. Він прийшов сам і попросив його звільнити. Я вважаю, що це як щур, який першим біжить з корабля, що тоне.

Це дуже непорядний вчинок, і я думаю, в майбутньому він його не скрасить. Він там хоче бачити велике тренерське майбутнє, але це не той боєць, чи то бійцівське ставлення, яке я бачив. Ну, я помилявся. Дуже шкода, але я помилявся у Бартуловичі.

Два матчі залишилися (перехідні з ЛНЗ - ред.), дограй їх. Інгулець був, є і буде. Не знаю де він гратиме, але він гратиме. Інгулець ніколи в житті не зникне, поки є я.

Ми битимемося до останнього. Сподіваюся, гратимемо в УПЛ. Бартулович і його вчинок - бог йому суддя. У майбутньому йому відгукнеться все. Це дуже низько і підло з його боку. Я б так не вчинив.

Своє рішення він не пояснив. Просто прийшов і шмарклі розпустив. Думав, що я йому сльози витиратиму. І сказав, що йде разом із Ковальцем. Запитую: «Чому?». Відповідає: «Бо ви не мене призначили виконувачем обов'язків, а Лупашка».

Я маю звітувати перед кимось про свої призначення? Ти дограй чемпіонат, а потім скажи, що так і так», - сказав Поворознюк.

Данііл Агарков Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі