Піде із Полісся? Юрій Максимов погодився очолити клуб Другої ліги

Максимов нещодавно став спортивним директором житомирського клубу

Під час матчу між командами «Полісся» Житомир та ЛНЗ Черкаси 27 травня відбулася розмова між президентом житомирського клубу Геннадієм Буткевичем, губернатором Житомирської області Віталієм Бунечком та спортивним директором клубу Юрієм Максимовим.

Юрій Максимов, який нещодавно доєднався до Полісся у якості спортивного директора, дав згоду очолити команду «Звягель» з однойменного міста, повідомляє FootballHub. Перед новим коучем ставлять завдання вийти до Першої ліги та вирощувати молодих талантів області.

Поки що невідомо, чи планує Максимов поєднувати ці посади, чи все ж залишить посаду спортивного директора, не пропрацювавши в «Поліссі» й місяця. «Звягель» в минулому сезоні Другої ліги досить непогано провів весняну частину й посів п'яте місце.

Останнім місцем роботи Максимова до приходу в «Полісся» була полтавська «Ворскла», з якою він дійшов до фіналу Кубка України в сезоні 2019/20. А в сезоні 2021/2022 піднявся із полтавським клубом у зону єврокубків - ворскляни закінчили чемпіонат на 5-й сходинці, що дозволило зіграти в кваліфікації Ліги конференцій.

Микола Степанюк Джерело: FootballHub
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 08:40 0

Головні новини за 10 травня на Sport.ua

Коментарі