Юрій ВЕРНИДУБ: «Задоволений першим роком у Кривбасі»

Наставник «Кривбасу» поділився думками після поразки від «Дніпра-1»

Головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував мінімальну поразку від «Дніпра-1» (0:1) в матчі заключного туру УПЛ.

- Останній матч сезону. Підсумуйте його і сезон загалом.
- Ми починали цей чемпіонат під час війни росіян проти українців. Але ми його провели. Те, як «Кривбас» розпочинав турнір і те, як його завершує - мало хто думав, що до останнього туру ми битимемося за п'яте місце. Але в підсумку, як я розумію, у нас сьоме місце. Що теж є непоганим результатом.

Команді є над чим працювати, є що дивитися і розбирати. Проаналізуємо весь чемпіонат, зробимо висновки, щоб на наступний рік були вищі задачі й ми могли їх виконувати

Програли сьогодні 0:1 - це вже третя гра з таким рахунком. Так програли «Динамо», «Ворсклі», «Дніпру-1». Хоча не повинні були програвати. Може роблю помилку, коли говорю це, але я не побачив, щоб нас суперник переграв. Команда грала непогано, але не вистачало завершення моментів. Задоволений першим роком роботи в «Кривбасі». Розраховую, що зможемо вище підняти наш потенціал і виступити ще краще в наступному чемпіонаті.

- Наприкінці матчу йшла гра до голу, пропустили, потім знітилися?
- Пропустили після контратаки «Дніпра-1», вже після цього почали грати більш відкрито, хотіли відігратися, але не вдалося. Дуже прикро, але з цим треба змиритися. «Дніпро-1» займає друге місце, бере срібло, «Зоря» - третє, «Олександрія» зіграла 0:0, а «Ворскла» стала п'ятою. Вона йде в єврокубки. А «Олександрія» разом з нами відпочиватиме.

Якби ми виграли, а вони зіграли внічию, нас би це все одно не влаштувало. Ми свої очки загубили раніше. Що є, то є. Зробимо висновки і рухатимемося далі.

- У вас буде трохи відпочинку чи для тренерів таке поняття як відпочинок неактуальне?
- Та хоча б тиждень хотілося б відпочити, але відпочиваючи, є багато над чим займатися. Хочеться підсилитися, знайти хоча б по одному гравцю в кожну ланку. Це буде складно, але ми займаємося цим, будемо робити все для того, щоб підсилитися.

Денис Шаховець Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 20:09 3

Ріккі Хаттон поділився емоціями від бою

Футбол | 24 травня 2024, 10:02 9
Коментарі